Forum studentów dziennikarstwa i komunikacji społecznej Uniwersytetu Wrocławskiego w trybie zaocznym
ja już nie wiem kiedy... jedni chcą piątek, inni sobotę... jestem bezradny w tym momencie... ja tam wolałbym w sobotę i wtedy też pójdę na piwko, a reszta niech robi jak uważa
widzę, że stanęło na moje ja jak najbardziej za sobotą jestem.
Czy jest nas tu więcej, czy tylko ja i Tomek?
p.s. przykład z wyrzuceniem matrycy do kosza przez kogoś pokazuje, że forum jest lepsze, bo nikt nic (specjalnie bądź nie) nie wyrzuci...
ja tez jestem za sobota po wykladzie robimy zbiorke na holu, czy widzimy sie np. w przekrecie?
btw. na maila wrzucilam tekst na Biniewicza.
btw2. nie mam bladego pojecia jak sie tu zalacza pliki- takze prosze o pomoc- tak na przyszlosc
Oj coś widzę, że koleżanka Natalia mało zorientowana w rozpisce zajęć. moja droga - w sobotę zajęcia kończymy ćwiczeniami z dr. Szynol'em, a nie wykładem . Za czym idzie fakt, że nie spotkamy się w holu, tylko wszyscy razem w jednym tempie
pójdziemy na piwko, a gdzie to nie wiem, bo się nie znam zbytnio na wrocławskich lokalach. Wiem tylko jak jest w McDonald's
ale tam raczej nie pójdziemy.
ups- dni mi sie pomieszaly przekret to pub pod uczelnia praktycznie w tym takim niskim budynku na przeciwko (tam z boku jest chyba ksero). Ale mozna isc gdzies na rynek albo na bilard (kolo biedronki). Wyjdziemy od szynola to wspolnie pomyslimy
P.S. moge oddac 13 ankiet zamiast 15? Please..
Nowy użytkownik
chciałem przede wszystkim "dzień dobry" wszystkim napisać.
co do integracji... cóż... no... najwyższa pora w końcu. tyle, że jeszcze na dziś dzień nie potrafię dokładniej stwierdzić, który dzień bardziej mi pasuje
Dzień dobry,
Bardzo bym chciała wam towarzyszyć, ale niestety mam areszt domowy do wtorku. Od soboty jade na antybiotykach i czuje sie prawie zdrowa, ale z antybiotykami nie ma żartów. Tak więc zobaczymy się dopiero na kolejnym zjezdzie ( o ile do tego czasu sama jak palec w czterech ścianach nie zwariuje ). Bawcie się dobrze!
ps. przepraszam, że nie zrobiłam mojej porcji ankiet - ale nie miałam ani siły, ani możliwości - przy najblizszej okazji zrobie coś za całą grupę w ramach odpracowania.
Pozdrawiam!